Защитникът на Англия Хари Магуайър говори за възприемането на критики

...
Защитникът на Англия Хари Магуайър говори за възприемането на критики
Коментари Харесай

Магуайър: Достатъчно възрастен съм, за да приемам критики, но всичко има граници

Защитникът на Англия Хари Магуайър приказва за възприемането на рецензии против него.

" Достатъчно остарял съм, с цел да приема съществуването на хора, които скачат върху мен и ми споделят, че мога да играя по-добре. Но всичко има граница, всички сме хора, имам семейство.

Хората ме питат дали това ме визира. Имам подобен темперамент, че не ме визира доста, само че когато става дума за опасност от бомба, към този момент става дума за фамилията ми. И се веселя, че децата ми към момента не четат за такива неща и не гледат истории за това в новините.
 Ман Юнайтед следи звезда на Челси
Ман Юнайтед следи звезда на Челси

Ето детайлности

Бях малко шокиран от освиркванията на британските почитатели. Винаги съм имал доста положителни връзки с британските почитатели. Не бих споделил, че съм бил засегнат или афектиран. Знам, че моите другари и близки може да са били наранени, само че бях много сюрпризиран.

Ако това се беше случило на по-ранен стадий от кариерата ми, евентуално щях да имам компликации довечера. Ето за какво приказвам от името на по-младите играчи: тези, които направиха своя дебют тогава, можеха да бъдат впечатлени, като се има поради всичко, което направих за моята страна през последните пет години ", сподели играчът, представляващ Манчестър Юнайтед.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР