Защитникът на Англия – Хари Магуайър, показа самочувствие и заяви,

...
Защитникът на Англия – Хари Магуайър, показа самочувствие и заяви,
Коментари Харесай

Магуайър: Този път наистина вярваме, че можем да спечелим световната титла

Защитникът на Англия – Хари Магуайър, сподели самочувствие и съобщи, че отборът на „ трите лъва ” е един от главните кандидати за продобиване на международната купа в Катар. Англичаните имат за противник на четвъртиналите в шампионата тима на настоящия международен първенец Франция.

„ Мисля, че единственото нещо, което е друго с тима през 2018 година, е това, че сега ние в действителност имаме вяра, че спечелването на купата е допустимо ”, разяснява капитанът на Манчестър Юнайтед.

„ През 2018 година също бях в тима и стигнахме до полуфиналите. Мисля, че доста от момчетата тогава бяха удовлетворени. Всеки е удовлетворен да бъде част от полуфиналите. Каквото и да се случи на полуфиналите, то ти се прибираш у дома като воин и всеки те тупа по рамото. Мисля, че сега всички имаме вяра, че би трябвало да спечелим този шампионат. Това е добра смяна в манталитета ни. В същото време знам какъв брой мъчно ще бъде. Има още пет или шест тима, които също имат вяра, че могат да завоюват купата ”, сподели още Хари Магуайър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР