Защитникът Крум Стоянов подписа двегодишен договор с Eтър, съобщи сайтът

...
Защитникът Крум Стоянов подписа двегодишен договор с Eтър, съобщи сайтът
Коментари Харесай

Крум Стоянов: Етър да е колкото може по-напред в класирането


Защитникът Крум Стоянов подписа двегодишен контракт с Eтър, заяви уеб сайтът на „ виолетовите “. Роден е на 1 август 1991 година и играе като ляв бек, идва от Динамо (Минск).

Провел е три сезона в „ А ” група с Черноморец (Бургас), преди този момент е бил и в Поморие. През 2014 година минава в Славия, идващия сезон е в Локомотив (Пд), а от 2016 година в Ботев (Пд), където също е главен състезател с 38 мача и 1 гол.

През януари т.г. бе притеглен в Динамо (Минск, Беларус). С Ботев (Пд) е притежател на Купата и на Суперкупата на България.

Крум Стоянов даде изявление пред формалния уебсайт на Етър минути откакто подписа контракта си с „ виолетовите “.

„ Разтрогнах контракта си с Динамо (Минск) и се свързахме с Красимир Балъков. Благодарности за него, отзова се на момента и ме предложения да играя за Етър. Разбрали сме се с управлението, всичко е тъкмо. Тепърва ще стартира сезонът, дай Боже, с Етър да бъдем колкото може по-напред в класирането. Нека сме живи и здрави, а задачите ще ги дефинира старши треньорът. Аз изобщо не съм спирал с тренировките, в Беларус шампионата е целогодишно, тъй че съм във форма. Имам доста другари тук и се веселя, че съм в Етър. С всички момчета се познавам, само че най-близки сме с Иван Вълчанов и Иван Стоянов “, съобщи Крум Стоянов. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР