Защитникът Жерард Пике смята, че е започнал да играе по-добре

...
Защитникът Жерард Пике смята, че е започнал да играе по-добре
Коментари Харесай

Пике: Играя по-добре за Барселона, откакто напуснах националния на Испания

Защитникът Жерард Пике счита, че е почнал да играе по-добре на клубно равнище за Барселона, откакто е прекратил кариерата си в националния тим на Испания след Мондиал 2018 в Русия през предишното лято. Пике беше част от селекцията на Каталуния при успеха с 2:1 в контрола против Венецуела нощес.
Gerard Piqué was on free kick duty for Catalonia during their game against Venezuela last night. He came close with this one... #Catalunya #Barca pic.twitter.com/ZC3r2MHia2
— James Nalton (@JDNalton) 26 март 2019 година " Това се отнася освен за мен, само че и за доста други футболисти. В моя случай е явно, че започнах да играя по-силно за Барселона, тъй като към този момент не играя за националния тим на Испания. Тези, които не желаят да схванат решението ми, няма да го схванат. Но аз към този момент обясних всичко. Тръгнах си от националния тим, тъй като считам, че беше пристигнал верният миг, нуждаех се от пауза. Участието ми в селекцията на Каталуния ми лишава единствено един ден, а това не е едно и също ", разяснява бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР