Защитникът Христофор Хубчев призна, че е останал огорчен от решението

...
Защитникът Христофор Хубчев призна, че е останал огорчен от решението
Коментари Харесай

Защитник: Тръгнах огорчен от Левски, г-н Стоилов не ми даде ясни аргументи

Защитникът Христофор Хубчев призна, че е останал наскърбен от решението на управлението на Левски той да напусне " синия " клуб, само че призна, че не изключва опцията да се завърне някой ден в тима.

" За да съм оптимално прям, бих споделил че си потеглих наскърбен, само че само и единствено от решението на управлението да се разделим по подобен метод. От друга страна съм мощно впечатлен от почитателите на тима. В деня, в който стана ясно, че Левски няма да разчита повече на мен, аз получих извънредно мощна поддръжка от последователите на " сините ". Няколко дни не спираха да ми пишат с окуражителни и благодарствени слова. Това ме кара да мисля, че въпреки всичко съм оставил положителни усещания у тях ", съобщи Хубчев пред Герена.бг.

" Никой не ме потърси, с цел да ми заяви решението. Аз разбрах за това решение безусловно след единодушието на Станимир Стоилов да се върне на " Герена ". Имахме диалог с господин Стоилов. Но от него персонално на мен не ми стана ясно съвсем нищо. Липсваха ясни причини. "

" Не считам, че съм прегорял в мача с Берое. На всеки футболист може да се случи, когато гори в мача. Никой не е застрахован. Вижте, аз съм левскар и си потеглям като подобен от стадион " Георги Аспарухов ". Това няма по какъв начин да се промени, макар създалата се обстановка. Проявих схващане и съм наясно с финансовата рецесия в клуба, тъй че беше най-логично от моя страна да си потегли, без да представям каквито и да било искания към Левски. "

" Имам няколко предложения, да. Но към момента премислям къде да продължа кариерата си. Защо да не се завърне в Левски? Както към този момент споделих, аз съм Левскар и постоянно ще остана подобен. "

" Пожелавам на всички почитатели на Левски скоро нашият обичан тим да заеме мястото, което му се поставя. Левски да стане първенец и да заиграе още веднъж в европейските клубни шампионати. Нека да не престават да поддържат тима по този начин, както постоянно са го правили до момента ", приключи Хубчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР