Защитникът Георги Александров се сбогува с Левски, след като от

...
Защитникът Георги Александров се сбогува с Левски, след като от
Коментари Харесай

Георги Александров се сбогува емоционално с Левски

Защитникът Георги Александров се сбогува с Левски, откакто от клуба оповестиха, че приключват контракта му по взаимно единодушие.

" Детската ми фантазия беше да играя за Левски и я сбъднах! Благодарен съм на всички треньори, съотборници и чиновници, с които имах шанса да споделям положителни и сложни моменти. От дребен знам, че е доста отговорно да носиш синята фланелка, тъй като защитаваш любовта и достойнството на доста хора. Феновете на Левски са нещо особено и помогнаха доста на клуба в тези сложни дни! Не мога да се разгранича от хората по трибуните на стадион " Георги Аспарухов ", тъй като постоянно съм бил част от общността ", написа Александров.
 Левски удостовери контролата с Пирин
Левски удостовери контролата с Пирин

Ще е на 12 февруари

" Благодаря на Данчо Петков, който ме направи капитан на юношите в Левски! Благодаря на Асен Букарев, че ми даде късмет да играя професионален футбол във Витоша Бистрица! Благодаря на Георги Тодоров, че дружно с Наско Сираков ме поканиха да се върна в Левски! Благодаря на Славиша Стоянович, че ми даде късмет да дебютирам за Левски! На Живко Миланов, че остана с група запалянковци през лятото, с цел да го има Левски! Благодаря на Станимир Стоилов и Цанко Цветанов за опцията да работя с такива страхотни треньори! Благодаря на всички съотборници! Желая ви доста триумфи! Довиждане, а не довиждане! Само Левски ", добави юношата на " сините ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР