Защитникът Деян Ловрен ще се завърне в групата на „червените”

...
Защитникът Деян Ловрен ще се завърне в групата на „червените”
Коментари Харесай

Без нови контузени в Ливърпул след Порто, Ловрен се завръща

Защитникът Деян Ловрен ще се завърне в групата на „ червените” за гостуването на Кардиф Сити във Висшата лига. Хърватинът пропусна визитата на Порто в Шампионската лига поради простуда, само че мениджърът на отбора Юрген Клоп има вяра, че той към този момент е възобновен и ще може да разчита на него.

Германският експерт добави, че няма нови контузени състезатели след дуела от Шампионската лига в сряда.

„ Ще забележим какво е положението на Ловрен. Деян беше болен, само че към този момент би трябвало да бъде подготвен. Ще забележим. Всички други са на линия. Не съм чул за нови проблеми след мача с Порто. След всеки мач постоянно има няколко играчи с лек и дребни проблеми, само че нищо съществено. Всичко би трябвало да бъде наред и всички би трябвало да са в групата”, разяснява Юрген Клоп.

Джо Гомес записа първи минути за първия състав след четиримесечно неявяване. Той се появи през второто полувреме на мача с Порто. Клоп обаче призна, че той и Алекс Окслейд-Чембърлейн ще би трябвало да покажат самообладание, с цел да се върнат в титулярните 11, имайки се поради формата на титулярите сега.

„ Джо изглеждаше добре. Той игра 60 минути за втория тим предходната неделя и в този момент още 20 минути против Порто. Всичко наподобява добре. Дали ще стартира като титуляр против Кардиф, ще забележим. Имаме доста играчи, които са в темп, което е добре за нас, само че добре в също, че имаме и него. Това е доста значимо. Същото се отнася и за Окс. Не става дума за това да бъдеш подготвен и да влезеш неотложно в игра. Когато другите играчи не демонстрират никакъв спад във формата си, идваме до сходна обстановка. Страхотно е обаче, е към този момент ги имаме назад в състава”, сподели Юрген Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР