Защитникът Антон Недялков е с контузия и отпада от състава

...
Защитникът Антон Недялков е с контузия и отпада от състава
Коментари Харесай

Нов удар по националния отбор: Антон Недялков аут за Англия

Защитникът Антон Недялков е с травма и отпада от състава на Красимир Балъков, оповестява " dsport ". Футболистът на Лудогорец е почувствал болежка още в дуела против Черна гора и не води пълноценни тренировки в последните дни. Недялков се намира в страхотна форма и играе мощно както за националния, по този начин и за клубния си отбор.

Травмата на Антон Недялков слага няколко алтернативи пред Красимир Балъков. Той действително има две варианти – да пусне титуляр Иван Горанов или да извади Петър Занев от позицията на централен бранител и да го пусне в ляво на защитата. Решението за преквалифициране на Занев ще докара до промени и в центъра на защитата. Там Балъков разполага с Кристиан Димитров, Георги Терзиев и Камен Хаджиев.

Ако Балъков реши да пусне Занев от ляво на защитата то е доста евентуално да заложи на Камен Хаджиев, който към момента няма дебют. Причина за това е, че той е единственият централен бранител, който играе с ляв крайник. Другите две варианти Кристиян Димитров и Георги Терзиев са десничари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР