Защитни маски, очила, почистващи препарати и защитни облекла могат да

...
Защитни маски, очила, почистващи препарати и защитни облекла могат да
Коментари Харесай

Предпазни средства срещу заразите – предложения от Geekbuying

Защитни маски, очила, почистващи препарати и защитни дрехи могат да ни оказват помощ да се предпазим от инфекции в изискванията на пандемия

Коронавирусът принуди хората да носят защитни дрехи, очила и маски, с цел да се предпазят от болестта

Пандемията от ковид измести фокуса в предложенията на онлайн търговците. На напред във времето към този момент са защитните средства – маски, дрехи, ръкавици, почистващи препарати и други, които могат да оказват помощ на хората да се защитят от инфекции.

В специфична секция на световния онлайн магазин Geekbuying намираме голям брой оферти за защитни средства. Страницата Coronavirus Prevention Supplies включва три категории артикули: защитни маски; средства за разчистване и здраве; ръкавици, очила и защитно облекло.

Някои оферти са във фокус – на специфични цени в интервала от 21 до 29 март, като доставките са лимитирани до 1000 броя дневно. Очаквано защитните маски са най-търсени, само че когато избирате подобен артикул, би трябвало деликатно да разгледате спецификациите, с цел да определите дали маската може да обезпечи ефикасна отбрана от ковид.

Защитната маска Xiaomi Smartmi KN95 FFP2 филтрира частици с размер над 0,3 микрона

Предпазната маска Xiaomi Smartmi KN95 FFP2 може да се употребява неведнъж и, съгласно производителя, блокира сполучливо бактерии с величина над 0,3 микрона (за страдание, коронавирусът е с по-малки размери). Тази маска въпреки всичко е много по-добра от елементарните маски за еднократна приложимост, като пази от умерени равнища на прахуляк, твърди и течни аерозоли и е изключително подобаваща при съществуване на смог.

10 броя Smartmi KN95 FFP2 с размер M/L се оферират сега за $62,99 с ваучър за отстъпка MUMLATZIM.

Обикновената здравна маска може да е ефикасна при най-различни действия

Медицинската маска за еднократна приложимост е подобаваща за хора с разнообразни специалности, включително ангажирани с разчистване, строители, лекари и студенти, както и за боядисване, в козметични салони, за стоматологични приложения и хора с алергии. Защитава от фини прахови частици (PM 2.5), изпарения и други нежелани въздействия.

50 броя Medical Disposable Masks костват сега $29,99.

Дезинфекциращите кърпички са измежду най-достъпните средства за предотвратяване от инфекции

Обикновените дезинфекциращи кърпички на алкохолна основа са изключително подобаващи за разчистване и дезинфекция в офиса, вкъщи или в учебно заведение. Това са едни от най-често употребяваните и комфортни средства за дезинфектиране.

50 броя Alcohol Disinfection Wipes са налични за покупка на цена от $9,98.

Спреят GOTDYA със 75% алкохол дезинфектира ръцете, без да нервира кожата

Измиващ спрей за ръце GOTDYA може дейно и бързо да убива микроби, гъбички, коки, вируси и други Нежен и не нервира, не вреди на кожата, има водозадържаща и овлажняваща функционалност. Разбира се, изисква нараснало внимание от хора, които са алергични към алкохол, и би трябвало да стои отвън обсега на децата. Ползването му може да спести миенето с вода.

Спреят GOTDYA 300ml със 75% алкохол се предлага сега на цена от $9,99.

Защитните очила могат да ни предпазят дейно от прахуляк и течности

Медицинските защитни очила BBS-2 HD Medical Frosted Goggles са матови и водоустойчиви и могат да предотвратят проникването на инфекцията през очите. Удароустойчивите лещи и огромната мека рамка могат да блокират разпространяване на течности и прахуляк, като по този начин подсигуряват сигурност при работа.

Очилата BBS-2 HD Medical Frosted Goggles се оферират сега на цена от $5,99
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР