Защитната теза на Иван Гешев е, че той няма нищо

...
Защитната теза на Иван Гешев е, че той няма нищо
Коментари Харесай

Чобанов за Гешев: Чугуненото мнозинство на ВСС панически се противопостави на случая Жоси

Защитната теза на Иван Гешев е, че той няма нищо общо с татко си, защото е пълновръстен жител. Наистина има придобиване на дялове, само че самото сключване и прекачване на дяловете има юридически резултат. Чугуненото болшинство на Висш съдебен съвет направи паническо опълчване навръх случая " Жоси ", тъй като той е парещ картоф. Ако членовете на Висш съдебен съвет знаеха за случая " Жоси ", щяха да ли да гласоподават за Иван Гешев за основен прокурор. Това разяснява проверяващият публицист от BIRD.BG Атанас Чобанов в ефира на ЕвроДикоФ.

В Министерството на правораздаването са постъпили документи, съгласно които след спор на двамата съдружници преди 8 години се е пристъпило към изключване на единия от тях, понижаване на капитала на сдружението, като по едно и също време с това са издадени нови дялове, с цел да бъде включен като съучастник Стоимен Гешев - бащата на Иван Гешев, показва в своя позиция адв. Иван Демерджиев, някогашен длъжностен министър на правораздаването.

БОЕЦ също внесе сигнал до Народното събрание против основния прокурор Иван Гешев.

Според гражданското придвижване в показаните документи има обосновани подозрения за осъществени закононарушения от страна на обвинител номер 1.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР