Защитната Мелания Тръмп държи сина си Барън в тесен балон“

...
Защитната Мелания Тръмп държи сина си Барън в тесен балон“
Коментари Харесай

Мелания Тръмп държи сина си Барън в „тесен балон“, за да го защити от хаоса на Доналд

Защитната Мелания Тръмп държи сина си Барън в „ стеснен балон “ в Мар-а-Лаго, с цел да го отбрани от хаоса на Доналд Тръмп разтърсвания, съгласно вътрешен човек.

Мелания се крие в първокласния частен клуб дружно с 18-годишния си наследник Барън, до момента в който стои надалеч от правосъдната зала в Ню Йорк, където брачният партньор й е съден за скрито заплащане от $130 000 (£104 000) на порнозвездата Сторми Даниелс. Мелания остава в фамилния курорт в Палм Бийч, където прави дълги разходки до плажа и има първокласни спа процедури.

Техният минимален наследник Барон, който е 6 фута 7 инча, е отседнал в дома и би трябвало да приключи академията Оксбридж в Уест Палм Бийч в петък. Според вътрешен човек, непосредствен до фамилията, Мелания е защитавала Барън от медийната стихия и двамата са намерили леговище и са образували „ стегнат балон “.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

" Той е толкоз величествен “, сподели един от вътрешните лица пред Mail Online, описвайки най-малкото дете на някогашния президент. — Той е дребна Мелания. Но защитният балон на Мелания към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР