Защитиници на Десислава Иванчева предполагат, че тя е настъпила сериозни

...
Защитиници на Десислава Иванчева предполагат, че тя е настъпила сериозни
Коментари Харесай

Подкрепа за арестуваната Десислава Иванчева

Защитиници на Десислава Иванчева допускат, че тя е настъпила съществени строителни ползи и това е повода за нейния арест. Това беше оповестено от съдружие " Зелен Младост " на авансово планувана конференция срещу презастрояването на столицата, в която точно задържаните Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова трябваше да бъдат основни участници. Хората, които ги поддържат, са възмутени от метода на задържането на двете дами.

София

Още преди началото на конференцията последователите на Десислава Иванчева мъчно сдържаха страстите си поради метода, по който тя беше задържана.
Мария Панчева: Нито един човек, който не е минал през съд няма право да бъде унижават по този метод! - Цяла България гори Ф ейсбука, че това е режисура! Петър Кърджилов, " Връзки с обществеността ", регион " Младост ": Почти несъмнено е, че ще бъде заведено дело в европейския съд за правата на индивида в Страсбург.
От сдружението " Зелен Младост " не престават да упорстват за отпадането на параграф 28 от Закона за устройство и застрояване, съгласно който може да се променя предназначението на зелените площи.

Мирослав Христов: Закона заобиколи Иванчева, тъй като този парагр аф 28 разрешава притежателите на имоти сами да си дефинират по какъв начин и какво да строят без зелени площи.
Подкрепа за Десислава Иванчева беше демонстрирана и пред Съдебната палата. Участниците разясниха и обвиняванията към районния кмет на Младост, че не е вършела работата си умело. Ако се потвърди, че кметът Иванчева е направила закононарушение последователите ѝ ще се разграничат от нея.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР