Защитиникът на Реал Мадрид Даниел Карвахал разкри единствения случай в

...
Защитиникът на Реал Мадрид Даниел Карвахал разкри единствения случай в
Коментари Харесай

Карвахал: Само веднъж съм изпитвал страх на терена

Защитиникът на Реал Мадрид Даниел Карвахал разкри единствения случай в цялата си кариера, в който е изпитал боязън на терена. Става въпрос за финала на Шампионската лига в Лисабон през 2014 година против Атлетико Мадрид. Тогава “рохибланкос” водеха с 1:0 съвсем до самия завършек на мача, само че в добавеното време Серхио Рамос изравни, след което “Кралския клуб” победи с 4:1 в продълженията.

“Мисля, че единственият път, в който изпитах нещо като боязън или безпокойствие, беше на финала в Лисабон. Тогава виждах по какъв начин мачът ни се изплъзва, по какъв начин времето си отминава без да се усетим и по какъв начин най-големият ни градски противник щеше да ни отмъкне този трофей от Шампионската лига. Смятам, че това е единственият случай, в който съм изпитал боязън или малко смут на футболния терен”, показа Карвахал пред GQ.
Carvajal: " The 2014 UCL final when I saw the game was getting away from us, with time passing without us making it count and when I saw that our big city rival was going to win the UCL. I think this is the only time I've felt a little bit of fear on the field. "
— M•A•J (@Ultra_Suristic) 23 януари 2020 година Бранителят разяснява и големите упования, които се разпореждат на играчите на Реал Мадрид. “Не всеки може да понесе напрежението да играе за този клуб, Правиш два слаби мача и те слагат по подозрение. Правиш една неверна стъпка и чуваш шепота на твоите хора. Вече знаем какъв брой изискващ и сложен е “Сантиаго Бернабеу”. Затова би трябвало да останеш крепко стъпил на земята и да не обръщаш внимание нито на рецензиите, нито на хвалбите, както и да се опиташ да бъдеш непрекъснат. Необходимо е да знаеш, че има както положителни, по този начин и неприятни моменти, само че постоянно давай всичко от себе си и имай вяра”, добави испанският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР