Защитикът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан чака с нетърпение финала

...
Защитикът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан чака с нетърпение финала
Коментари Харесай

Варан: Не ни е страх от Ман Сити и Холанд

Защитикът на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан чака с неспокойствие финала против Манчестър Сити за ФА Къп. Французинът е умел войник и е привикнал на сходни мачове напрегнат. Той съобщи, че не се тормози нито от конфликта с " жителите ", нито от обстоятелството, че ще би трябвало да пази головата машина на противника Ерлинг Холанд.

" Страх? Не, за какво? Всеки мач е предизвикателство. Обичам да провокирам себе си и противниците си. Най-важното е да си вярваш. Няма значение дали ще играеш с тим в добра или неприятна форма, постоянно има предизвикателство, с което би трябвало да се оправиш, би трябвало да го приемеш и да дадеш най-хубавото от себе си. Аз обичам такива мачове, изключително когато нещо наподобява невероятно. Когато предизвикването е огромно и мотивацията е по-голяма, както за мен, по този начин и за тима ", счита Варан.

" Холанд е доста добър футболист, всички знаем това, само че Ман Сити е рисков по доста способи. Те могат да отбележат от статично състояние, от дълго разиграване или от бърза контраофанзива. Знаем, че би трябвало да ги спрем и би трябвало да го създадем дружно, като тим. Като бранител знам, че би трябвало да спрем свръзките на Холанд, изключително от Де Бройне. Неговите пасове са сложни за прекъсване, тъй че би трябвало да прекъснем връзката посред им. Трябва да ги спрем рано, а не в края, тъй като тогава ще е прекомерно късно. Знаем, че би трябвало да бъдем мощни като тим ", добави французинът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР