Защитаващият титлата си в MotoGP Марк Маркес успя да забрави

...
Защитаващият титлата си в MotoGP Марк Маркес успя да забрави
Коментари Харесай

Маркес забрави двете катастрофи и победи на Мизано, пореден катарзис за Лоренсо

Защитаващият купата си в MotoGP Марк Маркес съумя да не помни двете си злощастни произшествия през спортния уикенд на " Мизано " и след офанзива в последните три обиколки победи на пистата, претъпкана с почитатели на отсъстващия Валентино Роси. Това е 59-ия триумф в мотоциклетната кариера на Маркес и 33-ия в кралския клас, както и четвърти за сезона. Така дружно с Андреа Довициозо от италианския отбор на Ducati двамата разделят първата позиция в генералното класиране с еднакъв актив от 199 точки.

На втората позиция финишира родният воин Данило Петручи, чийто дебютен триумф се изплъзва за повторно този сезон (б.р. в Холандия също финишира втори след трилър с Роси).

От полпозишън започва единственият водач на Yamaha Маверик Винялес, само че бързо изгуби задатъка си. В края на първата обиколка водач бе Хорхе Лоренсо, който за следващ път повежда при започване на надпреварата, а малко по-късно претърпява катарзис. Този път той бе един от многото водачи, които паднаха на мократа от пороите на Апенините писта " Мизано ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

YES he can! pic.twitter.com/CL6pBcFeh1
— MotoGP™ (@MotoGP) 10 септември 2017 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР