Защитаващият титлата си тим на САЩ се класира за финала

...
Защитаващият титлата си тим на САЩ се класира за финала
Коментари Харесай

САЩ срещу Чехия на финала на Фед Къп

Защитаващият купата си отбор на Съединени американски щати се класира за финала на " Фед Къп ", импровизирано международно отборно състезание по тенис за дами. Американките взеха неизпълним задатък от 3:1 победи като посетител на Франция в полуфиналния мач, който се играе на червени кортове в Екс-ан-Прованс.

Двата отбора си размениха по една победа след първия ден, само че Съединени американски щати завоюваха след два триумфа в мачовете на сингъл през днешния ден. Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати Слоун Стивънс разгроми Кристина Младенович с 6:2, 6:0 за 54 минути.

Медисън Кийс, 13-а в международната класация, завоюва против Полин Парментие със 7:6 (4), 6:4 за 1:42 час. Кийс губеше с 1:4 в първия сет, само че съумя да завоюва тайбрека, а във втората част направи пробив в деветия гейм, който й беше задоволителен за крайния триумф.

В момента се играе срещата на двойки, само че тя е без значение за крайния излаз. Така Съединени американски щати за втора поредна година ще играе на финала на " Фед Къп ". Тимът към този момент има 12 победи в 14 мача против Франция. В разногласието за купата американките ще играят през ноември против отбора на Чехия, който в другия полуфинал завоюва с 4:1 като посетител на Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР