Защитаващият титлата си от предишните два сезона Стан Вавринка постигна

...
Защитаващият титлата си от предишните два сезона Стан Вавринка постигна
Коментари Харесай

Вавринка с първа победа от DIEMA XTRA Sofia Open насам

Защитаващият купата си от предходните два сезона Стан Вавринка реализира първа победа след повече от три месеца. С нея той се класира за четвъртфиналите на шампионата на червени кортове на родна земя в Женева с награден фонд 501 хиляди евро.

Поставеният под номер 3 швейцарец се наложи над американеца Джаред Доналдсън с 6:3, 6:4, откакто осъществя по един пробив и в двата сета и не даде нито един път подаването си на противника в мача.

33-годишният любим на локалните почитатели, който падна до 25-ото място в международната класация след интервенция и възобновяване от травма на коляното, беше изгубил в първи кръг в предходните си три шампионата.

Последната му победа преди този мач беше на четвъртфиналите в "Арена Армеец " на DIEMA XTRA Sofia Open при започване на февруари против сърбина Виктор Троицки с 6:1, 7:6(3).

Следващият противник на Вавринка в Женева ще бъде Мартон Фучович от Унгария. Състезанието е последна подготовка за започващото в неделя Открито състезание на Франция "Ролан Гарос ". /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР