Защитаващият титлата си и водач в схемата Карлос Алкарас (Испания)

...
Защитаващият титлата си и водач в схемата Карлос Алкарас (Испания)
Коментари Харесай

Карлос Алкарас продължава защитата на титлата си в Хърватия

Защитаващият купата си и лидер в схемата Карлос Алкарас (Испания) се класира за четвъртфиналите на шампионата по тенис на червени кортове в Умаг (Хърватия) с награден фонд 534 555 евро.

Испанецът победи Норберт Гомбос (Словакия) с 6:2, 6:3 за 1:39 часа.

19-годишният Алкарас завоюва първата купа в кариерата си точно в Умаг през предходната година. В понеделник той стана вторият най-млад тенисист в историята, който доближава до номер 5 в международната класация на АТП. Единствено Рафаел Надал е постигнал това на по-ранна възраст през 2000 година.

Испанецът, който загуби от Лоренцо Музети (Италия) на финала на шампионата в Хамбург предходната неделя, направи четири пробива и стигна до триумфа против Гомбос.

Карлос Алкарас и Рафаел Надал имат най-вече трофеи в мъжкия тенис тази година - по четири.

Шампионът от предходната година ще играе с Факундо Багнис на четвъртфиналите. Аржентинецът отстрани френския квалификант Корентен Муте с 6:3, 6:1.

Италианецът Франко Агаменоне в профил номер 4 Себастиан Баес (Аржентина) с 3:6, 6:1, 7:5 за втората си победа в шампионата на АТП в кариерата, до момента в който италианският квалификант Марко Чекинато победи номер 8 Лоренцо Музети с 6:4, 6:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР