Защитава от вируси, спауйер, спам и различни типове малуерQuick Heal

...
Защитава от вируси, спауйер, спам и различни типове малуерQuick Heal
Коментари Харесай

Quick Heal Internet Security – пази от всякакви заплахи

Защитава от вируси, спауйер, спам и разнообразни видове малуер

Quick Heal Internet Security се явява надеждно, сложно решение против вируси, спайуер, спам и други видове закани

Софтуерът за сигурност Quick Heal Internet Security е предопределен да пази файловете и досиетата в компютъра от вируси, спайуер и други видове закани. В допълнение, програмата ревизира е-пощата за спам и евентуално рискови атачмънти.

Антивирусният съставен елемент може да прави цялостно сканиране на системата или единствено на определени от потребителя папки. Предвидени са също по този начин варианти за сканиране на заредени в паметта стратегии и на компютъра при първото рестартиране за попречване на вирусна офанзива.

Quick Heal Internet Security поддържа още сканиране по график, включително на избрани области от диска на компютъра. Поддържането на лист с изключения може да понижи времето за сканиране.

Имейл скенерът блокира евентуално рискови атачмънти или файлове с разширения, определени от потребителите. Този съставен елемент може да блокира и всички атачмънти за най-висока сигурност. Софтуерът автоматизирано открива стратегии, които желаят да изпращат имейли, и желае единодушие от потребителя.

Quick Heal Internet Security включва също защитна стена (firewall), както и средства за отбрана от фишинг. Предвидена е и опция за наставнически надзор, за ограничение достъпа на децата до избрани уеб уеб сайтове.

Приложението разполага и с някои спомагателни принадлежности, включително за отбрана против инфекции от USB дискове и за основаване на незабавен диск за изчистване на инфектирани компютри. Можете да ползвате този програмен продукт и за възобновяване на истинските настройки на Internet Explorer и изчистване на следите от сърфиране за голям брой приложения.

Даунлоуд: Quick Heal Internet Security (тестова версия)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР