Защитава от фишинг, следене, хакери и други опасностиAvast Secure Browser

...
Защитава от фишинг, следене, хакери и други опасностиAvast Secure Browser
Коментари Харесай

Avast Secure Browser – браузър с повишена сигурност

Защитава от фишинг, следене, хакери и други рискове

Avast Secure Browser включва голям брой функционалности за отбрана на потребителите при сърфиране в уеб

Антивирусната компания Avast претендира, че е основала най-сигурния браузър. Това е Avast Secure Browser, който се явява актуализирана версия на към този момент познатия SafeZone Browser и наличен за събаряне от потребителите по целия свят.

Avast Secure Browser не се лимитира единствено до нормалните режими „ Частен достъп “ и „ Инкогнито “. Браузърът предлага и редица други функционалности за сигурност, които потребителите могат да настроят съгласно личните си желания.

Предвидени са отбрана от фишинг, режим на банкови интервенции, режим на непрозрачност и вграден VPN. Браузърът пази потребителите от следене от трети страни, включително уеб уеб сайтове и интернет снабдители, и блокира ненадеждни разширения.

В допълнение, Avast Secure Browser обезпечава отбрана от мониторинг и запазване на историята на преглежданите уеб страници, от кукита за следене на сърфирането и потребление на персоналните данни за основаване на профили на потребителите.

Avast Secure Browser може да работи на компютри с операционни системи Windows 10, 8 и 7. Разработчикът възнамерява да пусне версии на браузъра за iOS и Android устройства по-късно тази година.

Даунлоуд: Avast Secure Browser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР