Защитата на Цветан Василев е поискала по делото за КТБ

...
Защитата на Цветан Василев е поискала по делото за КТБ
Коментари Харесай

Защитата на Цветан Василев иска разпит на Пеевски и Борисов по делото за КТБ

Защитата на Цветан Василев е поискала по делото за КТБ да бъдат разпитани министър председателят Бойко Борисов и депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски. 

Адвокатът на мажоритарния притежател на банкрутиралата банка Христо Ботев разгласи, че прокуратурата е помогнала задоволително за рухването на КТБ.

Прокуратурата е сбрала голямо количество хартия в обвинителния акт против Василев и още 17 души, само че в него на никое място не се показва за какво се е стигнало до банкрута на банката, уточни Ботев, представен от Българска телеграфна агенция.

Той добави, че в материалите по делото се появяват имената на Николай Бареков, на артиста Владислав Карамфилов (Влади Въргала), треньора Константин (Тити) Папазов, военния министър Красимир Каракачанов, Моника Станишева, предприемача Иво Прокопиев. Всички те са разпитвани, тъй като за тях има изказвания, посочи Христо Ботев.

По повод коментара на прокуратурата, че в чувалчета са раздавани пари бранителят на Цветан Василев уточни, че такива данни по делото няма. Той отхвърли и изказванията, че КТБ е била персонален портфейл на Цветан Василев.

Ботев за следващ път разгласи, че в актуалната политическа конюнктура Цветан Василев не се усеща сигурен за живота си и няма да се върне в България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР