Защитата на Mail On Sunday се основава на показанията на

...
Защитата на Mail On Sunday се основава на показанията на
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл готви жесток удар срещу дъщеря си

Защитата на Mail On Sunday се основава на показанията на Томас Маркъл, бащата на Меган. Цитира се фрагмент от документ, съгласно който публикуването на персоналното известие от брачната половинка на принц Хари е било средство за възобновяване на справедливостта и репутацията на Томас.

Той е декларирал, че е бил оставен на произвола на ориста, че никой персонално не му е съобщил за сватбата и не е схванал за неговото положение след интервенцията, която претърпял малко преди сватбата.

Бащата на Меган също по този начин отхвърля информацията, че тя е платила сама за колежа си, и е декларирал, че той я е подкрепял в детството и юношеството, плащал е за образованието и е изплащал заемите, взети за тази цел, даже когато щерка му получила високоплатена роля.

Публикацията се появява на фона на отхвърли на двойката от купите на кралското семейство и желанието да обезпечат личната си финансова самостоятелност, което мощно разочарова кралица Елизабет II.

Припомняме, че през октомври принц Хари и Меган Маркъл заведоха дело против таблоида Mail on Sunday и издателя му Associated Newspapers за издание на персонално писмо от херцогинята на Съсекс.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР