Защитата на единствения задържан след обира на банкомат в Сапарева

...
Защитата на единствения задържан след обира на банкомат в Сапарева
Коментари Харесай

Задържаният за обира на банкомат в Сапарева баня обжалва ареста си

Защитата на единствения арестуван след обира на банкомат в Сапарева баня - Господин Динев, апелира неговия арест, заяви БНР.

Мярката на Динев бе наложена от районния съд в Дупница. На 22 ноември Кюстендилският областен съд ще прегледа жалбата. Възможно е съвещанието да е при закрити врата.

Господин Динев е упрекнат за присъединяване, като помощник във взривяването на банкомата в центъра на Сапарева баня през нощта против 9 ноември. Тогава причинителите Тодор Богданов, Кирил Микев и Красимир Йорданов съумяха да се укрият, макар полицейската обсада на региона при село Боснек.

В акцията участваха 250 служители на реда, жандармерия, вертолет, дронове, следови кучета. Те и до момента са в неопределеност и са оповестени за общонационално търсене.

Според обвиняването, Динев е подкрепил кражбата. Той управлявал лек автомобил "Фолксваген Кади " и ескортирал кола марка "БМВ Х5 ", с който е осъществен обира. Чрез взривяване на вратата на банкомата бил лишен сейф, съдържащ касета с 9 000 лв., оповестиха от прокуратурата. На съвещанието на дупнишкия съд по мярката му за неотклонение Динев не е дал уточнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР