Защитата на Доналд Тръмп на процеса за импийчмънт срещу бившия

...
Защитата на Доналд Тръмп на процеса за импийчмънт срещу бившия
Коментари Харесай

Защитата на Тръмп нарече импинйчмънта политически мотивиран акт на отмъщение

Защитата на Доналд Тръмп на процеса за импийчмънт против някогашния президент на Съединени американски щати съобщи, че обвиняването против него е " акт на политическо възмездие " и " политически стимулиран лов на вещици " и прикани Сената бързо и уверено да гласоподава за отхвърлянето му, съобщи Франс прес.

Обвинителният акт за подстрекаване към протест, импортиран от демократите против Тръмп по отношение на щурма на Капитолия от негови последователи на 6 януари, е неправдив и очевидно противоконституционен акт на политическа отплата, който още повече разделя страната ни таман когато сме длъжни да се опитаме да се обединим към общи цели и Сенатът би трябвало бързо и уверено да гласоподава за отхвърлянето му, съобщи юристът от отбраната Майкъл Ван дер Вийн, започвайки пледоарията си.

Днес е четвърти ден от процеса на импийчмънт. Според резолюцията, призната по-рано от законодателите по отношение на формата на самата процедура, общо всяка от страните има 16 часа, с цел да изложи своята позиция - не повече от осем дневно. В сряда и четвъртък прокурорите изложиха своите причини, а отбраната получава трибуната в петък.

Ако страните не извикат очевидци, тогава окончателното гласоподаване за импийчмънт може да се организира в горната камара на Конгреса на Съединени американски щати през почивните дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР