Зашеметяващата Пейдж ВанЗант разкри, че ще направи своя боксов дебют

...
Зашеметяващата Пейдж ВанЗант разкри, че ще направи своя боксов дебют
Коментари Харесай

Зашеметяващата Пейдж ВанЗант обяви боксова битка /снимки/

Зашеметяващата Пейдж ВанЗант разкри, че ще направи своя боксов дебют след три години отвън кръга. Бившата звезда на UFC разкри, че е приела борба, само че не е в ММА или пердах с голи ръце.
„ Моят управител ми се обади предходния ден и ми предложиха борба. Боксов мач и аз го одобрих. Не знам дали мога да дам всички детайлности, към момента не съм подписала контракт. Приех борбата. ”
ВанЗант напусна UFC през 2020 година и направи шокиращо прекосяване към бруталния свят на бокса с голи ръце. Тя имаше два дуела, само че загуби и двата от Британия Харт и Рейчъл Остович и беше настроена за трети. Но мачът по този начин и не се случи и ВанЗант вместо това се отдаде на своя акаунт в OnlyFans.
Това остави бойната ѝ кариера на назад във времето, само че в този момент наподобява, че американката се готви за дълго чакан боксов дебют.
„ Първоначално датата, която ми предложиха, беше 23 март, което беше съвършено. По дяволите, да, ще имам още една борба, преди да навърша 30, тъй като навършвам 30 на 26 март. Така че споделих на мениджъра си, по дяволите, да, ще го приема. Ще се върна в багра. Просто бях доста разчувствана. Възможността беше в действителност страхотна “.
„ Така че беше съвършен, осемседмичен лагер, не желая да се напъвам или пресилвам, или нещо сходно, тъй че това е съвършено. Оказва се, че няма да е 23 март. След като го одобрих, те си споделиха, знаете ли какво, ще го преместим за май или юни. Чух и двете дати, тъй че откакто имам цялостната информация, ще можем да я пуснем в подкаста. Приех боксов мач, това ще бъде идната ми борба. Това е в действителност, в действителност вълнуващо “, съобщи тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР