Засегнати са части, но нямаме компрометиране на преградното съоръжение като

...
Засегнати са части, но нямаме компрометиране на преградното съоръжение като
Коментари Харесай

Терзийски за оградата с Турция: Засегнати са части, но не е компрометирана

Засегнати са елементи, само че нямаме компрометиране на преградното оборудване като целокупност, съобщи министърът на вътрешните работи за положението на граничното оборудване на турската граница, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Информацията от парламентарната естрада министърът показа по гледище на водача на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов, съгласно който въпросът е от „ извънредно значение за националната сигурност на страна “.
 Вътрешният министър е удовлетворен, че макар неприятното време нямало тежки произшествия Вътрешният министър е удовлетворен, че макар неприятното време нямало тежки произшествия
Въпреки интензивното развиване на ситуацията и получените голям брой сигнали не се стигна до тежки произшествия, свързани със починали и п...
Министър Терзийски изясни, че в региона на Малко Търново е командирован шефът на Главна дирекция „ Гранична полиция “ основен комисар Светлан Кичиков, който да се осведоми на място за обстановката и да координира дейностите.
Има обособени завирявани и затлачвания, само че неотложно са подхванати дейности по отводняване, увери Терзийски и акцентира, че по тематиката са извършени и диалози с регионалните шефове на Бургас, Хасково и Ямбол. „ Всичко е наред. Колегите от „ Гранична полиция “ подават навреме сигнали за предприемане на дейности “, добави още министърът на вътрешните работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР