Засега няма повече подробности и не е известно колко души

...
Засега няма повече подробности и не е известно колко души
Коментари Харесай

Войната в Украйна, ден 20: Силни експлозии в центъра на Киев

Засега няма повече детайлности и не е известно какъв брой души - в случай че има такива - са потърпевши.

По-рано две детонации удариха западните околности на града, заяви локалният канал Украйна 24.

Руската атака е спряла в съвсем всички посоки. В редица случаи съветските войски съзнателно стопират, с цел да се прегрупират, само че в множеството случаи това е резултат от украинската опозиция. Това важи и за офанзивата против Киев, оповестяват от Пентагона.

Бойците от ЛНР превзеха Щастие - дребен град на север от Луганск. В този град бе едно от първите сражения, които започнаха още на 24 февруари.

Европейската организация за авиационна сигурност (EU aviation regulator - European Union Aviation Safety Agency, EASA) лиши съветските самолетни компании от документи за полети в небето на страните от Европейски Съюз. Самолет не може да лети в Европейски Съюз без документ за летателна валидност. Списъкът, възложен от регулатора, по-специално включва «Аэрофлот», S7, «Волга-Днепр», «Газпром-Авиа», «Уральские авиалинии», «Россия», Utair, «Победа», Red Wings, IFly, Nord Wind, «Якутия», «Ямал», «Алроса», «Авиастар-ТУ», ОАО «Государственная компания 224 летный авиаотряд», корпорация «Иркут», компании «Туполев» и «Бериев».
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР