Засега няма информация похитителите на Адриан Златков да са част

...
Засега няма информация похитителите на Адриан Златков да са част
Коментари Харесай

Цветанов: Адриан Златков е отвлечен от нова група, която има и нови цели

Засега няма информация похитителите на Адриан Златков да са част от " Наглите ". По-скоро това е нова формация, която има и нови цели. Това съобщи пред bTV някогашният вътрешен министър и сегашен зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов.
25-годишният мъж, наследник на столичен предприемач, беше открит нощес край София в положително физическо положение. Той беше похитен в края на предишния месец. Бащата на Адриан Златков посочи, че е платил откуп за него, само че не посочи в какъв размер. Днес пострадалият беше разпитан от чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Цветанов сподели още, че сега е значимо в медиите да не излиза доста информация за отвличането на Златков, защото причинителите следели деликатно какво се написа и приказва за случая. По думите ми никой от проверяващите няма да разкрие анализите си, с цел да е несъмнено, че групата ще бъде хваната.
Зам.-председателят на ГЕРБ добави, че ще се организира огромен спор с представители на охранителните компании, които се оплакаха, че последните два законопроекта на вътрешното министерство - за частната защита и Закона за Министерство на вътрешните работи, демонстрират, че ведомството се връща към практиката да развива комерсиална активност и по този метод става конкуренция на бизнеса им.
Цветанов добави, че законопроектът на Българска социалистическа партия за нов антикорупционен закон припокрива на 75% този на ГЕРБ. Той сподели още, че на първо място би трябвало да има публично разискване, с цел да се стигне до гласуването му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР