Засега няма данни за ранени или убити хора, съобщава се

...
Засега няма данни за ранени или убити хора, съобщава се
Коментари Харесай

Последна Информация! Стрелба В Сърцето На Лондон! Хората Бягат В Паника, Има Кръв! Видео От Мястото!

Засега няма данни за ранени или убити хора, оповестява се единствено за една жена, която е леко потърпевша при евакуацията.

Първоначално беше обявено за изстрели и на близката улица " Оксфорд стрийт ", която е цялостна с хора поради пониженията в Черния петък. Властите предизвестиха жителите да се скрият в някоя постройка.

По-късно обаче Скотланд Ярд заяви на формалния си уебсайт:

„ Към момента полицията не е намерила никакви следи от обвинени, или доказателства, че са създадени изстрели от огнестрелно оръжие. Полицаите не престават да работят с сътрудниците си от Транспортна полиция. В момента, в който има нови сведения, ще ви съобщим. Ако сте в някоя постройка, стойте в нея. Ако сте на улицата, се отдалечете от региона. Служителите на реда не престават да претърсват “.

" Метростанцията е изцяло затворена, избягвайте региона. Работим по случая ", обявиха по-рано в Туитър от Британската транспортна полиция и прецизираха, че влаковете няма да стопират там до второ разпореждане.

Свидетели описаха, че пасажери са бягали под паника от станцията, крещейки и плачейки.

Полицаи започнаха да разчистват паркиралите коли в региона, дойдоха и пожарни коли. Всичко това провокира безпорядък в центъра на английската столица.

(Очаквайте подробности)
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР