засега няма да разчита на подкрепата на приятелката си Лолита

...
засега няма да разчита на подкрепата на приятелката си Лолита
Коментари Харесай

Лолита няма да подкрепи Гришо на Уимбълдън

 към този момент няма да разчита на поддръжката на приятелката си Лолита Османова в Лондон.

Най-добрият ни тенисист към този момент е в британската столица и се приготвя за идния шампионат " Уимбълдън ".

Неговото гадже към този момент отхвърля да пътува за Острова, защото е съществено обезпокоена от увеличените случаи на ковид в града. Само през последната седмица броят на пациентите с Коронавирус в лечебни заведения с потребност от респиратори се е нараснал с 41%. В Англия сега върлува делта разновидността на вируса, която е извънредно заразна.

Именно това е една от главните аргументи Лолита да не е до Гришо в един от обичаните му шампионати. Рускинята към този момент ще стиска палци за Димитров, който неотдавна се възвърне от травма, пред тв приемника. Все отново е допустимо при положително показване на Гришо Лолита да отиде да го поддържа персонално на по-късен стадий от шампионата, написа. 

Откакто са дружно, Лолита постоянно вика за Гришо от трибуните. Това към този момент не носи огромен шанс на българина, който преди седмица за първи път от началото на годината изпадна от топ 20 на ранглистата. Слабата му серия се дължи главно на другите травми, които Григор получи през последните месеци.

Наскоро Лолита разкри, че е много обезпокоена, до момента в който гледа мачовете на Григор.

" Невъзможно е да запазя успокоение, до момента в който го виждам, и по тази причина съм си купила стрес топки - споделя рускинята. - Когато съм на трибуните, постоянно са в мен и ги държа, само че никой не ги вижда. "

Преди два месеца тя призна, че възнамерява пътешестване до " Уимбълдън ", само че всичко зависи от разпространяването на вируса. " Планирали сме сходно пътешестване, само че към този момент не е напълно несъмнено заради цялата обстановка с ограничаващите ограничения срещу COVID-19, които ще бъдат наложени ", сподели тя тогава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР