Засега Nothing има само един телефон в своята гама –

...
Засега Nothing има само един телефон в своята гама –
Коментари Харесай

Nothing Fold може да бъде новият крал на сгъваемите смартфони

Засега Nothing има единствено един телефон в своята гама – Nothing Phone (1). Когато дебютира, той направи гражданска война в дизайна на смарт телефоните. Сега, ако сте пропуснали, Nothing е съвсем подготвен да дебютира с Phone (2), а също по този начин може да показа и сгъваемия Nothing Fold (1).

Въпреки че Nothing не удостовери съществуването на Fold (1), формалният акаунт в Twitter пусна обява. В този съответен туит беше показан концептуален дизайн на сгъваемо устройство на Nothing. И на пръв взор ще ви е мъчно да отречете, че дизайнерът се е справил отлично с изработката на концепцията. Тя се придържа към същинската същина на Nothing. По-точно, тя е толкоз достоверна, че Nothing може да се въодушеви от нея.

Nothing Fold (1) може да има LED светлини на пантата

Концепцията на Nothing Fold (1) идва от дизайнера Брандън Пол, който е по-известен като 3DPCat/BitJewel. Той е основал няколко прелестно изглеждащи рендера, които показват сгъваемо устройство от Nothing. Тe получиха толкоз огромно внимание, че формалният акаунт на Nothing в Twitter ги показа.

Един от първите акценти в концептуалните рендери са LED светлините на пантата. Разбира се, защото тук става въпрос за сгъваемо устройство от Nothing, то би трябвало да се отличава, само че методът, по който дизайнерът си е показал дизайна на пантата на Nothing Fold (1) е много забавен.

Концепцията показва дълга лента от LED светлини с по-малка кръгла светлина в горната част. Подобно на Nothing Phone (1), този LED дизайн на Fold (1) може да работи като светлина за известията и в случай че Nothing в действителност избере този дизайн, това несъмнено ще бъде доста готино изглеждащ сгъваем смарт телефон.

Освен това концепцията на Nothing Fold (1) планува устройството да има плоски страни и дизайн с формата на кутия. Въпреки че е единствено идея, сгъваемото устройство наподобява впечатляващо фино, когато е в сгънато положение. Ако Nothing успее да се оправи с този дизайн, то Nothing Fold (1) несъмнено може да се окаже по-добро устройство от Pixel Fold на Гугъл и идния Galaxy Z Fold 5 на Samsung.

Вътрешният екран е мястото където нещата стават забавни

Нещото, което издава, че това не е нищо друго с изключение на концептуално сгъваемо устройство е вътрешният екран. Ако се вгледате по-внимателно, ще забележите, че вътрешният екран наподобява е направен от стъкло, а в случай че следите представянето на сгъваеми устройства, този избор на материал по принцип се счита за неосъществим, тъй че, в случай че Nothing Fold (1) фактически е в развой на основаване, не очаквайте той да разполага със стъкло във вътрешния си екран.

Това, което наподобява допустимо е извънредно тънката рамка. При представянето на Гугъл Pixel Fold имаше една най-голяма рецензия и тя беше големите рамки на вътрешния екран. Гугъл може би е избрала подобен дизайн, с цел да избегне потреблението на предна камера под екрана, само че Nothing Fold (1) може да бъде екипиран с такава.

Нека отново да повторим – цялата информация, която прочетохте дотук е от концептуалните визуализации на Nothing Fold (1). Възможно е Nothing да не възнамерява да пусне сгъваем телефон в скоро време. В момента компанията е напълно съсредоточена върху стартирането на Nothing Phone (2), който се чака да бъде премиум устройство. То евентуално ще дебютира през юли тази година, само че защото Nothing показа концептуалните рендери на Nothing Fold (1), има възможност в близко бъдеще да получим публична информация за действителното такова устройство.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР