Засега нещата за съставяне на правителство не изглеждат оптимистично, каза

...
Засега нещата за съставяне на правителство не изглеждат оптимистично, каза
Коментари Харесай

Крум Зарков умува дали пак да е служебен министър или да се бори за лидер на БСП

Засега нещата за сформиране на държавно управление не наподобяват оптимистично, сподели в изявление за БНР служебният министър на правораздаването Крум Зарков. Той посочи, че в случай че служебно държавно управление би трябвало да продължи да ръководи, ще умува дали би траял да работи в него или ще се отдаде на идеята " Българска социалистическа партия ".

" Битка не, само че идея имам. Този въпрос, в случай че ми бъде заложен, тогава ще диря и неговия отговор и ще го дам обществено ", отсече Зарков. 

Това, което трябваше да напише Министерството на правораздаването, бе написано. Всички законопроекти по Плана за възобновяване са готови, акцентира Зарков преди старта на 48-ото Народно заседание на следващия ден.

" ПВУ не е единствено название на законите, а ангажимент за дълбоки промени, с тирета вътре, които би трябвало да бъдат изпълнени. Този проект е подобен, какъвто е. Депутатите ще се наложи да държат сметка за това, с което към този момент сме се заели, с цел да не се окаже, че избран закон, чието заглавие дава отговор на Плана, наличието му се разминава, което ще бъде спънка – няма да може да стартира усвояването по прословутия втори транш. "

По този проект в другите му разновидности са работили съвсем всички партии, добави той. Трябва да бъдем амбициозни и реалисти по едно и също време, акцентира Крум Зарков.
ТЕМА преди 18 минути 108 преди 32 минути 1211 преди 17 часа 6212
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР