Засега не е ясно кога жителите на засегнатия вход на

...
Засега не е ясно кога жителите на засегнатия вход на
Коментари Харесай

Кметът на Владислав Варненчик: Не е ясно кога жителите на засегнатия вход ще могат да се приберат по домовете си

Засега не е ясно по кое време жителите на засегнатия вход на блок 302 ще могат да се приберат по домовете си. Това разяснява Николай Костадинов, кмет на регион „ Владислав Варненчик “ във Варна, съобщи. Той означи, че първо би трябвало да се изчака комисията, която обследва постройката, да си свърши работата. Дори да се окаже обаче, че постройката е градивно пригодна, поради пожара има доста изгорели кабели и тръби, които са причина за възникването на нови произшествия, в случай че се възвърне електричеството и водоподаването.

„ Ако се възвърне водата, може да стане наводняване, тъй като са изгорели тръбите " , разяснява Костадинов.

" Това, което през вчерашния ден видяхме с сътрудниците на етажите, които са над жилището, в който се е случил случаят, е, че са изгорели доста тръби. Именно това е огромният проблем за хората, чиито жилища не са потърпевши от гърмежа и пожара “, сподели още Николай Костадинов.

По отношение жителите на прилежащите входове районният кмет на „ Владиславово “ акцентира, че хората не са напускали домовете си . Към момента в единия вход е прекратено водоподаването, като по всяка възможност през днешния ден ще бъде възобновено.-->

Вчера към 4:20 часа след среднощ в апартамент в блок 302 във варненския квартал имаше гърмеж, който лиши живота на двама души. Все още продължава следствието по отношение на аргументите за детонацията. Самоличността на жертвите към момента е неразбираема, а Веселин Димитров , който все още е обвинен, е разгласен за общодържавно търсене .
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР