Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине

...
Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине
Коментари Харесай

Мъжът на Мария под домашен арест, тя не казва официално жертва ли е на домашно насилие

„ Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо състояние. Благодаря за отношението “. Така попфолк звездата Мария разяснява пред NOVA изказванията, че е станала жертва на побой от брачна половинка си Мирослав Соколов.

По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник.

Съседите на фамилията споделили, че чуват крясъци от вкъщи на Мария. Дали се е стигнало до физическа експанзия към момента не е доказано. Твърди се, че брачният партньор е отправил и закани за ликвидиране към половинката си.

Съдът наложи домакински арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за ликвидиране и нанесена телесна щета.  По гледище на страните, магистратите взеха решение съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката.

„ Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без почитание настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане под стража и моят клиент е под домакински арест все още ”, съобщи отбраната на Соколов - юрист Мариан Киряков.

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година Мария има щерка - Марая, от първия си брак.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР