“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине

...
“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине
Коментари Харесай

Фолк певицата Мария е бита от мъжа си

“Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо състояние. Благодаря за отношението “. Така попфолк звездата Мария разяснява пред Нова тв изказванията, че е станала жертва на побой от брачна половинка си Мирослав Соколов.

По непотвърдена информация певицата е била бита в фамилния апартамент в София във вторник. Съседите на фамилията споделили, че чуват крясъци от вкъщи на Мария. Дали се е стигнало до физическа експанзия към момента не е доказано. Твърди се, че брачният партньор е отправил и закани за ликвидиране към половинката си. 

Съдът наложи домакински арест на Мирослав Соколов. Обвинението е за закана за ликвидиране и нанесена телесна щета. По гледище на страните, магистратите решиха съвещанието да се организира при закрити врата, с цел да резервира неприкосновеността на персоналния живот на двойката. 

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 г. Мария има щерка - Марая, от първия си брак. 

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР