Засега на международните пазари е спокойно и скоро може да

...
Засега на международните пазари е спокойно и скоро може да
Коментари Харесай

Търговци на горива: Може да видим доста приятни цени на колонките скоро

Засега на интернационалните пазари е умерено и скоро може да се отрази на колонките, споделят от АБТПВПГ

Коалиционните сътрудници показаха пакет от антикризисни ограничения, като една от тях бе обвързвана с цената на горивото. С 25 стотинки по-малко за литър ще могат да зареждат водачите. Предвижда се тази мярка да влезе в действие от 1 юли, като ще важи единствено за дизела без добавки и за бензин А95, съобщи

„ Мярката ще бъде ефикасна дотолкоз, в случай че може да се даде правилно на всеки един жител и да бъдем в същия миг правилни към хората, които оферират на бензиностанцията тази мярка. Така че в случай че държавното управление почисти всичките въпроси като по какъв начин ще се получават и по какъв начин се връщат парите към бензиностанциите, мисля, че мярката е прелестна “, разяснява зам.-председателят на АБТПВПГ Димитър Хаджидимитров.

Според него едното от предложенията за връщането на парите към бензиностанции „ в действителност е много безумно, това с фактурите е една огромна загуба на време за отчитането “.

„ За нас най-хубавият вид е вторият вид да минава през системата на Национална агенция за приходите и на 10 дни да се възвръщат парите “, сподели Хаджидимитров.

По думите му към този момент на пазара на горива е умерено: „ Няма внезапни покачвания или внезапни спадания. Дори към днешна дата има едно леко понижаване на цената. Може да забележим много приятни цени на колонките скоро “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР