Засега имаме само реакциите на някои от първите VIP клиенти

...
Засега имаме само реакциите на някои от първите VIP клиенти
Коментари Харесай

Мъск показа как изглежда 0-100 км/ч за 1.9 секунди

Засега имаме единствено реакциите на някои от първите VIP клиенти за Roadster

След седмиците на усилени рецензии против Tesla Илон Мъск отговори по най-характерния за него метод: като загатна с едно зрелищно клипче на какво ще е кадърен бъдещият нов Roadster. 

 

Видеото, качено в YouTube, демонстрира работата върху някои прототипи на Tesla, по какъв начин върви производството на Model 3 в завода, и приключва с фрагменти на VIP-персони на пътническата седалка на Roadster и реакцията им, когато водачът натисне газта. 

 Мъск сподели по какъв начин наподобява 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Първият Roadster, основан върху архитектура на Lotus, бе дебютната кола на Tesla и се продаваше сред 2008 и 2012 година. Второто потомство се чака през 2020 и съгласно Мъск ще форсира от 0 до 100 км/ч за под 2 секунди (по-точно за 1.9). Споменават се и индикатори от вида на 400 км/ч оптималната скорост. 

 Мъск сподели по какъв начин наподобява 0-100 км/ч за 1.9 секунди (ВИДЕО)

Можете да си я поръчате още в този момент, би трябвало единствено да предплатите 50 000 $ и след това при доставката да преведете още 150 000. Ще има и специфична лимитирана серия Founders за първите хиляда клиенти, при която цената ще надвиши четвърт милион $. 

 

automedia.investor.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР