Засега чухме, че ГЕРБ/СДС ще предложат кандидат за премиер. Първият

...
Засега чухме, че ГЕРБ/СДС ще предложат кандидат за премиер. Първият
Коментари Харесай

БСП чака първите две партии да се разберат за кабинет

Засега чухме, че ГЕРБ/СДС ще предложат претендент за министър председател. Първият им апел е насочен към ПП/ДБ да ги поддържат и едвам откакто за следващ път ще си обясняват връзките , тогава ще се извърнат към другите партии. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание пред публицисти по тази причина дали еврокомисарят Мария Габриел ще е претендентът на ГЕРБ/СДС за министър председател.

Българска социалистическа партия ще изчакат малко, с цел да може първите две партии да се схванат или да не се схванат за сформиране на държавно управление.

Нинова отхвърли да разяснява клюки дали Мария Габриел за претендент за министър председател. Докато не се разгласи нещо публично, няма да разясня, сподели тя.

Българска социалистическа партия са подготвени да отидат на диалози за държавно управление, в случай че ги поканят, посочи Нинова в отговор на въпрос на.

Припомняме, че откакто през вчерашния ден стана ясно, че президентът първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ на 15 май, водачът на партията Бойко, че през днешния ден ще излъчат претендент за министър председател. По-късно, че това ще е Мария Габриел - комисар по нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта в Европейския парламент. След това водачът на " Възраждане ", че в случая личностите остават на назад във времето, а разликите в програмата и главно позицията на ГЕРБ за приемане на еврото са основанието партията да.

 Денков: ГЕРБ към момента не са поставили Мария Габриел на масата
Денков: ГЕРБ към момента не са поставили Мария Габриел на масата

Има Такъв Народ също чакат да чуят кой ще е претендентът за министър председател на първата партия в Народно събрание
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР