Заседаващите не се разбраха за бюджета. Без окончателно разбирателство около

...
Заседаващите не се разбраха за бюджета. Без окончателно разбирателство около
Коментари Харесай

Няма консенсус в коалицията за актуализацията на бюджета

Заседаващите не се схванаха за бюджета. Без дефинитивно съгласие към актуализацията на бюджета за тази година завърши следващият експертен съдружен съвет, който се организира в Министерството на финансите, оповестява Българска национална телевизия.

От „ ИТН “ разкритикуваха, че в измененията не са заложени промени. Депутатът и ръководител на Бюджетната комисия в 47 Народно събрание Любомир Каримански съобщи, че се надява такива да има във финансовата рамка най-малко през идната година.

„ Коментирахме предложенията на съдружните сътрудници в предлаганата актуализация на Бюджета и дали ще бъдат признати. “, изясни той след срещата.

От своя страна „ Демократична България “ упорстват 50% от картите за градския превоз да се поемат от страната като антикризисна мярка, само че към момента се търси източник за финансирането на сходно решение.

„ Все още се обмисля по какъв метод да бъде обезпечено финансирането за тях. Надявам се това да стане ясно в околните дни “, съобщи депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

„ Продължаваме промяната “ пък  настояват сред първо и второ четене да няма промени, с цел да може актуализацията да бъде призната в период.

„ Тази седмица бюджетът би трябвало да влезе по комисии “, съобщи Венко Сабрутев от Политическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР