Заседанието на Съвета за тристранно сътрудничество в четвъртък беше отменено

...
Заседанието на Съвета за тристранно сътрудничество в четвъртък беше отменено
Коментари Харесай

Симеонов заряза среща за минималната заплата заради възрастни роми, биещи БГ деца

Заседанието на Съвета за тристранно съдействие в четвъртък беше анулирано поради незабавно тръгване на вицепремиера Валери Симеонов към Асеновград.

От обява в профила на Симеонов в Туитър излиза наяве, че отива на среща с локалната власт и протестиращи " против циганските своеволия в града ". 

В Асеновград се организира митинг поради нападението над младежи и деца от клуба по гребане на Семеен кодекс " Асеновец ".

Кадри на пребити деца и спортисти, които към този момент ги е боязън да отидат пешком до подготвителните си бази и зали, са срамни и неприемливи!, написа Симеонов в Туитър. В различен пост той показва: 

48 ч. след фестивала в Котел с мирното общуване м/у етносите там, виждаме възрастни роми биещи БГ деца с тояги и секири - неприемливо!

На съвещанието на Националния съвет за тристранно съдействие трябваше да бъде разискван размерът на минималната работна заплата, откакто състав на Върховния административен съд анулира размера от 460 лв. по тъжба на работодателите.

Кадри на пребити деца и спортисти, които към този момент ги е боязън да отидат пешком до подготвителните си бази и зали, са срамни и неприемливи!
— Valeri Simeonov (@valeri_simeonov) June 29, 2017
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР