Заседанието на Националния съвет на БСП, което трябваше да се

...
Заседанието на Националния съвет на БСП, което трябваше да се
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се отлага, нареждат служебно листата във Велико Търново

Заседанието на Националния съвет на Българска социалистическа партия, което трябваше да се организира на следващия ден, се анулира и ще се организира на 3 юни, събщава БНР.
Тогава би трябвало да бъде подготвена дефинитивно листата на социалистите за присъединяване на Българска социалистическа партия в предварителните избори на 11 ти юли. Провеждат се отчетни конференции в цялата страна.
 Българска социалистическа партия: Внушенията за празни листи са неистина Българска социалистическа партия: Внушенията за празни листи са неистина
Внушенията за празни листи на Българска социалистическа партия са неистина. Те са неблаговиден опит да се злепостави партията. Истинският отговор на тези клевети ще да...
Националният съвет на Българска социалистическа партия служебно ще подреди листата във Велико Търново. До тази обстановка се стигна откакто за повторно Областният съвет на социалистите на събра кворум, с цел да дефинира имената на кандидат-депутатите.
Бойкотът е от 7 от 10-те общински структури на Българска социалистическа партия в региона, които не одобряват представителя на гражданската квота юристът Явор Божанков да е лидер на листата и отхвърли на международния първенец по пукотевица и почетен жител на Велико Търново Весела Лечева да взе участие в изборите на 11 юли.
Отводи да вземат участие в листата са си създали още някогашният народен представител Валентин Ламбев, регионалният ръководител на партията Мариана Бояджиева , както и икономистът Димитър Чолаков . Предстои съставяне на регионалния избирателен щаб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР