Заседание на Националния съвет на БСП ще се проведе днес

...
Заседание на Националния съвет на БСП ще се проведе днес
Коментари Харесай

БСП обсъжда политическата криза и актуализацията на бюджета

Заседание на Националния съвет на Българска социалистическа партия ще се организира през днешния ден в централата на партията на ул. “Позитано “ 20.

Основна тематика, която ще бъде разисквана, е идното приемане на актуализацията на Бюджет 2022 през месец юни и предложенията на Българска социалистическа партия по актуализацията на Закона за държавния бюджет, Закона на бюджета на ДОО и Закона за бюджета на НЗОК.

В дневния ред ще залегнат още и тематиките за настоящата политическа конюнктура в страната и позициите на Националния съвет на Българска социалистическа партия, както и подготовката за локалните избори през 2023 година

Още в първия си коментар, откакто водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов заяви, че отдръпва министрите си и излиза от обединението, Нинова изрази позицията, че нови избори в този момент ще донесат още безпорядък и задълбочат рецесиите .

За Нинова най-важната точна в дневния ред на Народното събрание и обществото е актуализацията на бюджета, с цел да могат да се осъществят препоръчаните от държавното управление антикризисни ограничения.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР