Зарядно за телефон, гребен, четка за зъби, пижама - това

...
Зарядно за телефон, гребен, четка за зъби, пижама - това
Коментари Харесай

Забравените вещи вече са белег за ценността на времето

Зарядно за телефон, гребен, четка за зъби, пижама - това нормално са най-често забравяните от посетителите на хотелите движимости. Понякога обаче разсеяността излиза фактически скъпо, написа Business Traveller.

Британско-ирландската верига Travelodge, която сплотява над 500 хотела, 37 хиляди стаи и посреща годишно по 19 млн. клиенти, направи равносметка на това какво не помнят хората.

Сред сложните за прежалване " загуби " са документи за акции на стойност 500 хиляди паунда, химикалка " Монблан " за 8 хиляди и 24-каратова златна верижка със смеещия си Буда. По-неочакваните са вана, цялостна с картофи, урна с праха на обичан мъртвец и живи домашни любимци - котка на име Баскин и йоркширският териер Робинс.

Списъкът се добавя от 50-годишно плюшено мече, сюжет за филм, печеливш билет за лотарията, един брой обхват роувър спорт с ключовете и билети за " Ориент експрес ". Едновременно с това клиентите имат лична ценностна канара - притежателят на мечето - играчка се оказал предприемач, който не може да заспи без плюшения Рупърт. Заради изгубената химикалка различен негов сътрудник се върнал от Холандия в Англия да си я вземе, тъй като от поверие подписвал всички документи единствено с нея.

Животът става толкоз забързан и под напрежение, че времето е над всичко, по тази причина и скъпите движимости постоянно се не помнят, разяснява представителят на веригата. Все отново описът на най-често забравяните движимости звучи тривиално - в него влизат електронни устройства, тоалетни такъми, книги, облекла.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР