Зърнисти кадри в Instagram заснеха Черил, облечена в анцуг, ръка

...
Зърнисти кадри в Instagram заснеха Черил, облечена в анцуг, ръка
Коментари Харесай

От модерни горни възли до празнична мода и изненадващ акцент на Джорди... докато Шерил се появява рядко на сцената със сина си Беър, 7, през всичките пъти, когато сме виждали (и чували) единственото й дете с Лиъм Пейн

Зърнисти фрагменти в Instagram снимаха Черил, облечена в спортен екип, ръка за ръка с Беър - единственото й дете от някогашния другар Лиъм Пейн - до момента в който тя гледаше празното заведение. 

Както постоянно, лицето на детето беше прикрито от взор, в сходство с желанието на певицата да отбрани анонимността му - традиция, която тя настойчиво поддържа от раждането му.

Независимо от това, преданите почитатели са видели - и в действителност чули - задоволително, с цел да разпознаят младежа, от бързото му израстване до непрекъснато изменящите се прически и отличителния акцент на Джорди. 

Той може и да е най-важният човек в живота на Черил Коул, само че дребният наследник Беър Пейн към момента е най-рядко срещаният - най-малко до неотдавна, когато почитателите го видяха на сцената с артистът в Шефилд  

Всичко стартира през 2008 година, когато 14-годишният Лиъм Пейн със свежо лице се изреди на опашка с хиляди надежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР