Зарина Мангро от пакистанския град Лоралай е родена с тумор

...
Зарина Мангро от пакистанския град Лоралай е родена с тумор
Коментари Харесай

Шокирани родители: Малката бучка на гърба на бебето ни се превърна в диня и не можем да чакаме

Зарина Мангро от пакистанския град Лоралай е родена с израстък на шията. В рамките на три месеца растежът доближи размера на любеница. Родителите на момичето са ужасени, в този момент цялата им вяра е в това да стане знамение, написа life.ru. 24-годишната Насрин, майка на Зарина, сподели, че, когато момичето било на две седмици, туморът към момента бил доста дребен. Детето било откарано в болница, където му предписали медикаменти и го отпратили у дома. Тогава лекарите не подозирали нищо. Особено откакто бебето има двама здрави по-големи брат и сестра. Но израстъкът не липсващ, а ставал все по-голям. До три месеца туморът повишен до такава величина, че Зарина не могла да обърне главата си.



" Ние сме загрижени за положението й, тя не може да наведе главата си и също така не може да заспи ", споделят родителите.

Емануил Куриян: 10 дни в „ Майчин дом” се бориха за живота на щерка ни - роди се със спина бифида!

Заради щерка си, 37-годишният Уайдид напуща работата на водопроводчиците в ОАЕ и се завръща в Пакистан. Насрин и Вайдид минали 800 километра от град Лоралай до Карачи, с цел да заведат Зарина в профилирана клиника. Двамата по-големи наследник и щерка трябвало да останат у дома сами.



В клиниката момичето било диагностицирано с черепна бифида, лекарите оповестиха, че туморът е цялостен с мозъчна течност. Това положение поражда при Зарина заради недостатък в нервната тръба.

" Това е второто ни посещаване в болничното заведение, само че към този момент не ни е предоставена интервенция. Надяваме, че нашата щерка скоро ще претърпи интервенция и животът й ще се промени вечно ", споделят родителите.



Неврохирургът на болничното заведение доктор Лали Реман съобщи, че момичето се нуждае от незабавна интервенция, тъй като туморът е станал прекомерно огромен.

" Направихме MRI и направихме няколко теста. Още няколко са нужни преди интервенцията ", споделя специалистът.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР