Заради засичане на пътя 42-годишен мъж преби възрастен шофьор и

...
Заради засичане на пътя 42-годишен мъж преби възрастен шофьор и
Коментари Харесай

Шамари след засичане на пътя: Шофьор преби възрастен мъж и съпругата му

Заради засичане на пътя 42-годишен мъж преби възрастен водач и брачната половинка му пред дома им. Инцидентът се разиграва в бургаския квартал „ Банево “ на 9 септември към 18 ч. За случилото се алармира синът на пострадалите, който твърди, че малко преди този момент 70-годишният му татко се качил на автомобил на другар, който бил с десен волан. Вероятно изгубил ориентировка и влезнал в насрещното платно, където заплашил идващата против него кола. Другият лидер обаче решил да търси пояснение за случая, последвал нарушителя до дома му, а там раздал плесници и на него и на брачната половинка му.

Потърпевшият лидер споделя, че до момента в който карал бутилка попаднала под педала за газта и той се навел да види какво се случва. „ Нямаше удар. Когато се наведох да посегна за шишето, колата ми леко навлезе в лявото платно. От „ Банево “ идваше черна кола и ми просветна с фарове. Веднага се прибрах в моето платно и си продължих по пътя “, съобщи Пенко Пенев пред Нова телевизия.

По думите му, когато паркирал в двора на дома си, където го чакала брачната половинка му, спрял джип и от него излязъл млад мъж с крясъци: „ Какво правиш ти, бе? Щеше да ни избиеш? “. „ Помислих, че съм препречил пътя пред у дома и той желае да мине, а аз съвсем си бях паркирал в двора. Младият мъж блъсна първо жена ми “, твърди Пенко.

„ След като тази кола дойде, спря на сантиметри от нашата и аз извиках на водача да спре, с цел да не се удари. Водачът обаче ми се развика с думите, че доскоро „ щеше да се ударим “ и стартира да ми бие плесници. Така мощно ме удари, че не може да си визиите. После атакува Пенко “, съобщи Ивана Пенева, брачна половинка на Пенко Пенев. Тя уточни, че брачната половинка на младия лидер, нападнал брачна половинка ѝ, също била на мястото.

Семейство Пеневи извикали полиция, която се отзовала на сигнала. „ Дойдоха двама патрулни служители на реда, на които разказахме какво се е случило. Малко по-късно пристигна съседа и им сподели, че младият водач е щял да удари по-рано деца на шосето наоколо и той знае кой е. След това служителите на реда потеглиха с него “, акцентира Ивана. Тя има изкарано здравно удостоверение за нанесените ѝ удари.

От полицията оповестиха за Нова, че лидерът, преследвал Пенко, е 42-годишен мъж от Бургас. Съставен му е полицейски сигнален протокол. Образувана е кореспонденция и се разпитват всички очевидци на случая от 9-и септември. Предстои да бъде разпитана и брачната половинка на лидера, показал експанзия, а материалите ще бъдат предадени по подготвеност на Районната прокуратура в Бургас.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР