Заради зачестилите случаи на коронавирус в Премиър лийг вече се

...
Заради зачестилите случаи на коронавирус в Премиър лийг вече се
Коментари Харесай

Специалния за промените в програмата: Така да бъде, ако това ще помогне

Заради зачестилите случаи на ковид в Премиър лийг към този момент се стигна до отлагането на някои дуели и Тотнъм е измежду пострадалите от измененията. Мениджърът Жозе Моуриньо обаче поддържа взетите от Английската футболна асоциация решения. По стратегия на следващия ден лондончани трябваше да срещнат Астън Вила, само че вместо това ще изиграят отсрочения от 30 декември дуел против Фулъм. Столичното дерби тогава не се състоя поради много случаи на ковид при “котиджърс”, а решението за отлагането му пристигна няколко часа преди първия съдийски сигнал, което ядоса португалецът. Сега проблеми с COVID-19 има при бирмингамци, поради което от ФА се стопираха на този сюжет. Фулъм и Тотнъм схванаха за рокадата през вчерашния ден сутринта. Според Жозе в този момент сътрудниците му от Фулъм не могат да се оплакват.

На днешната си конференция Моу беше запитан дали за Фулъм е задоволително това развиване на нещата. “Вие съществени ли сте? Така те разполагаха с 48 часа за подготовка, до момента в който на 30 декември на мен ми споделиха едвам два часа преди началото”, отговори треньорът.

“В случая най-лошото е да се стигне до отсрочване на дадена среща - продължи Моуриньо. - Но пък в случай че просто се смени редът на изиграването на мачовете, то въздействието е минимално. В последна сметка имаш 19 семейства и 19 гостувания - постанова ти се да изиграеш по два мача против всеки. Смятам, че всички би трябвало да приемем това като някакво позитивно решение на казуса, в случай че по този начин ще се помогне на шампионатът да завърши обикновено.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР