Заради всички придружаващи заболявания, които обаче има Стефан Данаилов, лекарите

...
Заради всички придружаващи заболявания, които обаче има Стефан Данаилов, лекарите
Коментари Харесай

Извънредно: Преди 2 Мин Лекарите С Тежко Сърце Съобщиха, Че Великият Стефан Данаилов

Заради всички съпътстващи болести, които обаче има Стефан Данаилов, лекарите от Военномедицинска академия, където той се лекува, ще продължат да го следят. Рехабилитацията, която му следва, ще продължи към месец. Тя ще включва специфични дихателни гимнастики, инхалации и характерен масаж. С тях би трябвало да стартира да издишва устойчиво и решително, с цел да не се постанова да бъде подпомаган в допълнение.

Паралелно Данаилов ще стартира и двигателна рехабилитация поради счупването на бедрената кост през лятото, написа 24chasa.bg. Тогава в Бургас му беше сложена изкуствена става. Двигателната рехабилитация би трябвало да става доста деликатно, само че в същото време пламенно, тъй като артистът към този момент един път е получил затруднение от понижената двигателна интензивност, обясниха експерти.

Всичко това се прави на фона на отслабената поради онкологично заболяване имунна система на именития артист.

Новината, че Данаилов е контактен и диша независимо, плъзна в петък по обяд в София. Тя бързо бе доказана от близки на артиста. „ Вече Стефан диша независимо! Очите му са отворени. Контактен е “, с наслада оповестява пред „ 24 часа “ и Невяна Малчева. Това е дамата, която е измежду най-близките на артиста. Тя му оказва помощ в тежки житейски обстановки и му оказа огромна помощ, когато загуби обичаната си брачна половинка Мария.

„ Скъпи другари, доста съм щастлива да ви кажа, че Стефан излезе от комата. Контактен е, диша независимо и е доста по-добре. Даже желае да се прибира вкъщи. На лекарите от ВМА – голямо благодарим! “, написа Корнелия Нинова в профила си във Facebook.

Стефан Данаилов се усеща добре и „ желае да гледа мачове на Челси “, пък сподели за Би Ти Ви неговият доведен наследник Росен Цанков след посещаване в болничното заведение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР