Заради високия риск от самоубийство Гислейн Максуел е била накарана

...
Заради високия риск от самоубийство Гислейн Максуел е била накарана
Коментари Харесай

Защо Гислейн Максуел носи дрехи от хартия?

Заради високия риск от самоубийство Гислейн Максуел е била накарана да носи в ареста хартиени облекла и да спи на книжни чаршафи, съобщи БГНЕС.
Преди седмица 58-годишната щерка на някогашния медиен магнат Робърт Максуел бе задържана в имението си в Ню Хемпшир, след което бе откарана в Центъра за задържане в Бруклин.
Според чиновници в центъра, има очевидни терзания, че тя може да навреди на себе си или че други пандизчии може да се опитат да я атакуван. Поради тази причина сигурността ѝ е главен приоритет и на случая се гледа с изключително внимание, написа „ Таймс ”.
Припомняме, че против Максуел са повдигнати шест обвинявания – за примамване на малолетни лица за осъществяване на противозаконни полови дейности и две обвинявания за лъжесвидетелстване.
Между 1994 и 1997 Максуел е измежду най-близките сътрудници на Епщайн и е била също в „ интимни връзки “ с него, се споделя в обвинителния акт.
Една от хипотетичните жертви на Епщайн - Вирджиния Джуфре, упрекна Максуел, че я е назначила за масажистка на финансиста на 15-годишна възраст.
Други дами също настояват, че Максуел е взела участие в действията на Епщайн. Една от тях - Сара Рансъм, показа, че Максуел е направлявала девойките и е била тяхна „ мадам “.
Твърди се, че Максуел е имала доста контакти е че е срещнала Епщайн с доста от нейните богати и могъщи другари, в това число Бил Клинтън и херцога на Йорк.
Прокурорите настояха на Максуел да ѝ бъде отказано освобождение под гаранция, защото съставлява „ рисков “ риск за бягство, изтъквайки, че разполага с паспорти от Съединени американски щати, Англия и Франция.
Установено е съществуването на 15 банкови сметки, свързани с нея, като общият баланс в тях варира от стотици хиляди долари до над 20 милиона $.
Ако бъде наказана, Максуел може да получи присъда до 35 години.
Адвокатът на жертвите на Джефри Епщайн Спенсър Кувин съобщи преди дни, че се притеснява, че на Максуел може да трайно да ѝ бъде „ затворена устата ” още през първите дни на престоя ѝ в ареста.
Жертвите на Епщайн се притесняват, че тя „ знае прекалено много ” и има гора, които желаят да я накарат да замълчи.
„ Не мисля, че тя ще излезе жива от пандиза ”, сподели Кувин и напомни, че когато е планувал същото за Епщайн, хората са му се смеели.
Милиардерът педофил Епщайн беше открит мъртъв в килията си през август предходната година, до момента в който чакаше правосъден развой за полова корист с малолетни и трафик на дами и девойки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР