Заради високите температури в четвъртък и петък на площад Жеравица“

...
Заради високите температури в четвъртък и петък на площад Жеравица“
Коментари Харесай

Заради жегите: Раздават минерална вода в Монтана

Заради високите температури в четвъртък и петък на площад „ Жеравица “ в Монтана ще бъде раздавана минерална вода, заяви кметът Златко Живков. Прогнозата е за оптимални температури oт 41 градуса. Продължава косенето и пръскането против инсекти на улиците и зелените площи в града, всяка заран се оросяват и най-натоварените булеварди в града.
Общините няма да могат да излязат в отпуск през месец август, съобщи кметът Златко Живков. Причината е приемането на държавния бюджет до края на месец юли. След публикуването му в Държавен вестник стартира съответната работа по подготвянето и гласуването на общинските бюджети за 2023 година Екип в община Монтана към този момент работят по прогнозните параметри за приходите и разноските в локалната хазна. Окончателните сметки ще бъдат направени след приемането на държавния бюджет.
Средно по 15-20 водачи, пропуснали да пуснат SMS или да си купят ваучър за паркиране заплащат санкция от 36 лв., в случай че са оставили колите си на платените паркинги в Монтана. Все повече хора с увреждания заявяват правата си пред общината, с цел да получат право за прилагане на специфичните места за инвалиди на паркингите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР